Ons team

Bastiaan WitvlietBastiaan Witvliet (uitgever en hoofdredacteur)
Bastiaan begeeft zich sinds 2001 in de zorgmarkt. Eerst als communicatie-strateeg en later als uitgever van diverse (zorggerelateerde) magazines voor diverse opdrachtgevers. In 2006 vond hij het tijd voor een eigen titel, wat de start van FarmaMagazine betekende. Inmiddels mag het zich scharen onder de gerenommeerde vakbladen en behoort het tot de gevestigde orde in de farmacie.
Contact? bastiaan@vormstrateeg of 073-613 20 34

Moniek JakobsMoniek Jakobs (blad- en accountmanager)
Moniek adviseert op een klantgerichte wijze de opdrachtgevers van FarmaMagazine om te komen tot de juiste communicatie-uitingen. Passend bij de gekozen marketingstrategie en doelgroep. Daarnaast begeleidt ze de volledige ontwikkeling van FarmaMagazine in het redactie- en productieproces.
Contact? moniek@uitgeverijflexx.nl of 073-613 20 34

 

KNMP-Maayke-Fluitman-FarmaMagazineMaayke Fluitman (columnist)
Maayke Fluitman is apotheker en eigenaar van care2create en HealthcareMatchMaking. Haar focus ligt op het initiëren, begeleiden en naar de markt brengen van innovatieve ‘Healthcare, Wellness en Self care’ concepten.

 

Niels van HaarlemNiels van Haarlem (redacteur)
Niels was tot 2010 hoordredacteur en uitgever van het Pharmaceutisch Weekblad. Sindsdien is hij zelfstandig journalist en adviseur. Als journalist schrijft hij prikkelende artikelen en interviews over onder meer zorg en farmacie, en leidt hij debatten. Daarnaast adviseert hij bedrijven en organisaties op het gebied van communicatie, redactie en marketing. Contact? nielsvanhaarlem@gmail.com, www.gezondeteksten.nl of (via Twitter) @Nielsss

Frank van WijckFrank van Wijck (redacteur)
Frank schrijft sinds eind 1988 over de gezondheidszorg en werkt sinds 2002 als freelancer. Hij schrijft voor uiteenlopende vakbladen, deels over politiek en beleid in de zorg en deels over vakinhoudelijk thema’s zoals farmacie, mondzorg, oncologie en infectieziekten. Op www.artsenauto.nl houdt hij een dagelijkse weblog bij over de zorg.
Contact? frank@evatekst.nl of (via Twitter) @FrankvanWijck.

Michel_vDijk_121116_53Michel van Dijk (redacteur)
Michel werkt sinds 2000 als freelance medisch- en wetenschapsjournalist. Opdrachtgevers zijn onder andere FarmaMagazine, De Psychiater, De Neuroloog, Medische Oncologie, Kinderarts & Wetenschap, Ergotherapie Magazine en Bewegingsvisie Magazine. Als tekstschrijver schrijft Van Dijk regelmatig advertorials voor bedrijven en organisaties.
Contactgegevens: michelvandijk@hetnet.nl

Ad SitsenAd Sitsen MD PhD FFPM (redacteur)
Arts en klinisch farmacoloog Ad Sitsen heeft al een lange staat van dienst. Vanaf 1985 tot begin 2004 was hij werkzaam bij NV Organon. Van 1989 tot 2006 was hij tevens deeltijd-hoogleraar klinische farmacologie aan de Universiteit Utrecht. Hij is thans hoofdredacteur van het Geneeskundig Jaarboek alsmede adviseur van enkele farmaceutische bedrijven. Als redacteur van FarmaMagazine geeft hij o.a. duiding aan de NHG-standaarden en richtlijnen die van belang zijn voor de farmaceutisch zorgverlener.

pasfoto-CaiCai Vosbeek (redacteur)
Cai is tekstschrijver en werkt sinds 2008 voor FarmaMagazine. Van 2010 tot 2012 benaderde ze apothekers over de hele wereld. Van Australië tot Zuid-Afrika van Noorwegen tot de Verenigde Staten, sprak ze met hen en ging op zoek naar specifieke verhalen in verschillende landen. Sinds 2012 interviewt ze apothekers in Nederland in de reeks: ‘Drijfveren’.
Contact? cai.vosbeek@zesentwintig.com

gerda_van_beekGerda van Beek (redacteur)
Gerda van Beek is sinds 1985 werkzaam als tekstschrijver. Ze schrijft voor tal van organisaties, voornamelijk in de gezondheidszorg en het sociaal domein. Ze volgt de ontwikkelingen op de voet, verstaat het vakjargon en is sterk in het vertalen van ingewikkelde zaken tot begrijpelijke artikelen. Contact? taaltekennet@gmail.com www.taalteken.net of @gerdavanbeek

 

Henk Pastoors juni 2013-2Henk Pastoors (columnist)
Henk Pastoors schrijft al enkele jaren columns voor FarmaMagazine op een prikkelende en gepassioneerde manier, over de dingen die hem bezighouden in de wereld van de farmacie en zorg. In het dagelijks leven is Henk directeur van TopSupport Strategie en Informatie. Hij levert als adviseur maatwerk in analyse en strategie in de farmacie en zorg.
Contact? farmacie-en-zorg@topsupport.org

Frank GroelikenFrank Groeliken (fotograaf)
Frank Groeliken fotografeert al sinds heel wat jaren de portretreeks van FarmaMagazine. Zijn foto’s zorgen voor herkenbare en uitgesproken covers. Hij weet met zijn camera de geportretteerde op een pakkende wijze vast te leggen, wat elke keer weer zorgt voor een verrassend resultaat.
Contact? frank.groeliken@gmail.com