Meteen naar de inhoud

10 juni NHG-Wetenschapsdag

Op 10 juni a.s. is de NHG-Wetenschapsdag 2022 en na twee coronajaren nu weer op locatie. Met tal van presentaties, lezingen en workshops. Onder andere een plenaire bijeenkomst over datagedreven eerstelijnszorg, zowel in Engeland als het Nederlandse perspectief daarop. Uiteraard is er ook de uitreiking van de NHG Wetenschapsprijs en tevens de uitreiking van de Jan van Esprijs.

Zorg dat u als huisarts op de hoogte bent van de laatste huisartsgeneeskundige onderzoeken. Op de NHG-Wetenschapsdag valt er veel nieuws te halen. Volg een informatief programma, er zijn meer dan 100 abstracts ingediend. Leer ook van andere onderzoekers, er is voldoende ruimte voor ontmoeting.

Meer informatie
De NHG-Wetenschapsdag vindt plaats in Het Wijnhavengebouw van de LUMC Campus, Turfmarkt 99, 2511 DP Den Haag (4 minuten lopen van het Centraal Station). De ontvangst is om 9.00 uur. De bijeenkomst eindigt om 17.10 uur met een borrel. Deelname aan deze dag levert 5 accreditatiepunten op. Meld u op tijd aan. Voor meer informatie en aanmelding, kijk hier.

Onder redactie van: Gerda van Beek

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Drijfveren: Lang leve de Anderhalve!

“Overleggen, van elkaar leren, kennis delen en elkaar helpen zit in mijn bloed. Daarnaast heb ik de gelegenheid gekregen om projecten op te zetten zoals de anderhalvelijnszorg in Zuidoost Friesland”, aldus Wim Brunninkhuis

Column Niels van Haarlem: Techno

logie en de zorg. Er zijn succesvollere combinaties voor te stellen. Zo’n negen jaar terug verscheen de eerste e-health monitor. Deze barometer geeft aan hoe digitale zorg zich ontwikkelt.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens