15 en 16 april: congres Goed Gebruik Geneesmiddelen

Op donderdag 15 april en vrijdag 16 april organiseert ZonMw het congres Goed Gebruik Geneesmiddelen ‘Spiegelen, sparren en samen verder’. Dit congres besteedt aandacht aan de actualiteit rondom gepast gebruik van geneesmiddelen.

Er is voor gekozen het congres in twee gedeelten ‘uit te zenden’: een live uitzending op donderdagmiddag met een afwisselend programma. En op vrijdagmiddag is er een ronde met 4 (prerecorded) parallelle subsessies die u kunt volgen en waaraan u live via de chat kunt deelnemen.

Het congres heeft tot doel het halen, brengen en delen van kennis en het opdoen van inspiratie vanuit een veelheid aan aspecten rondom (onderzoek naar) geneesmiddelen. Dagvoorzitter is Inge Diepman. Voor tal van professionals is accreditatie aangevraagd.

Onderwerpen

Plenair en in de subsessies komen vragen aan bod als:
– Op welke wijze kunnen geneesmiddelen optimaal worden ingezet?
– Waar liggen kansen op samenwerking?
– Waar zijn mogelijkheden voor een geïntegreerde aanpak?
– Op welke wijze kunnen we ontwikkelingen stimuleren?

Uiteraard wordt tijdens het congres aandacht besteed aan COVID-19. Sterker nog: het plenaire deel op donderdag is hier volledig aan gewijd.

Meer informatie

Deelname aan het congres is kosteloos. U moet u wel vooraf inschrijven. Op het aanmeldingsformulier geeft u aan welke sessies u wilt bijwonen.Zie voor de keur aan sprekers  het volledige programma

Meer lezen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

CBG Collegedag: Balans in roerige tijden

Op 10 november van 10 -13 uur vindt de Collegedag van het CBG plaats. Een digitale bijeenkomst voor apothekers, artsen, wetenschappers, patiëntvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.