Meteen naar de inhoud

25 november: Conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)

Op 25 nov. a.s. is er de jaarconferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg). Met kennis uit de praktijk, wetenschap en beleid rond ouderen(zorg).

De jaarlijkse conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg) vindt plaats op 25 november a.s. Ditmaal digitaal, maar dat doet niets af aan het programma. Sprekers zijn o.a. vice-president en minister van VWS Hugo de Jonge, hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder en politicus en schrijver Jan Terlouw. Dagvoorzitter is Robbert Huijsman, hoogleraar Management en Organisatie Ouderenzorg. Laat u als professionals bijpraten over alle aspecten van ouderenzorg. Deelname is gratis.

De jaarconferentie valt onder het VWS-programma ‘Langer Thuis’ van het ministerie van VWS. Het programma initieert en versnelt lokale, regionale en landelijke initiatieven op het gebied van ondersteuning en zorg thuis, mantelzorgers & vrijwilligers en wonen. Met als doel dat ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving zelfstandig oud kunnen worden met een goede kwaliteit van leven.

Samenwerking

We worden met z’n allen steeds ouder. Hoe kan dat op een goede manier? Uitgangspunt is dat mensen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden én ouderen werken steeds meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen?

Uitgebreid programma

Het betreft een urgent vraagstuk. De conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ verbindt inzichten uit praktijk, wetenschap en beleid rond ouderenzorg aan elkaar. Verdiep uw kennis en laat u inspireren. Neem – met 3000 andere professionals ouderen, beleidsmakers en onderzoekers – op woensdag 25 november online deel aan deze conferentie. Naast plenaire bijeenkomsten kunt u een keus maken uit een reeks van sessies over de leefwereld van ouderen, mantelzorg en informele zorg, wonen en leefomgeving, sociaal/inclusieve wijk, zorg en ondersteuning thuis en in de wijk, technologie en innovatie, dementie, professie en samenwerken. Tevens is er een virtuele informatie- en projectenmarkt. Voor de online folder met alle informatie en inschrijven: zie www.eennieuwegeneratieouderenzorg.nl

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens