Nieuw vrijgifte laboratorium voor Aurobindo

lab AurobindoOp dit moment bouwt Aurobindo nieuwe productielocaties en R&D centers. Een investering met als achterliggend doel de ontwikkeling van nieuwe producten voor de Europese markt. Door de opening van nieuwe productielocaties wordt de huidige capaciteit uitgebreid met bijna 1 miljard eenheden per maand. Deze zullen tegemoetkomen aan uitgebreide activiteiten op het gebied van apotheken, Full label, Tender, Hospital en OTC in Europa.

Om in de toekomst de nieuwe stroom van producten aan te kunnen, is er onlangs een nieuw vrijgifte laboratorium geopend op Malta. Met succes zijn alle vergunningen door de autoriteiten verkregen. Op locatie bevinden zich chemie en microbiologische laboratoria voor steriele en niet- steriele producten. Met deze nieuwe aanwinst kan Aurobindo circa 20.000 – 25.000 batches per jaar testen, dat maakt het één van de grootste generieke vrijgifte laboratoria in Europa.

Het is voor Aurobindo vanzelfsprekend dat de locaties waar de geneesmiddelen geproduceerd en getest worden, voldoen aan de hoogste officiële kwaliteitsnormen en relevante Europese wet- en regelgeving. Ter plaatse worden strenge procedures gevolgd, om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

 

 

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.