Apotheek Rhenen best gewaardeerde Apotheek van 2016

opiness-apotheken-awards-2016-winnaar-apotheek-rhenenVoor de tweede maal op een rij is Apotheek Rhenen in Rhenen door klanten uitgeroepen als de beste apotheek van Nederland op het onafhankelijke Opiness, zij mogen een jaar lang de titel Apotheek van het Jaar dragen. De service van deze apotheek is volgens hun klanten uitzonderlijk. Deze apotheek krijgt zelfs regelmatig een tien van haar klanten en eindigt met een eindcijfer van een 9,5 bovenaan de ranglijst. Het is de mix van meedenken, de tijd nemen en proactief zijn wat maakt dat deze apotheek zich de beste van Nederland mag noemen.

Ivo Ouwehand, de apotheker van Apotheek Rhenen: “We zorgen met het gehele team voor de klanten. Door een betrokken en persoonlijke aanpak willen wij de klant altijd zo goed mogelijk helpen zodat onze klanten hun geneesmiddelen zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Natuurlijk ben ik zelf altijd aanwezig in de apotheek, waardoor ik de feeling behoud met de klant.”

12 Regio winnaars
Dit jaar zijn er 12 regio winnaars naar voren gekomen uit meer dan 1.500 apotheken die op Opiness klantervaringen hebben staan. In totaal zijn er meer dan 475.000 reviews over apotheken gepubliceerd op Opiness. Op 29 september 2016 heeft Opiness gekeken welke apotheken het beste scoorden volgens klanten en over voldoende reviews beschikten dit jaar. Dit heeft geresulteerd tot de volgende regio winnaars:

Regio winnaar Drenthe Service Apotheek Oostermoer

8,7

Regio winnaar Friesland Service Apotheek It Kruswald Buitenpost

8,6

Regio winnaar Gelderland Apotheek Wyborgh

9

Regio winnaar Groningen Service Apotheek ’t Hooge Zand

9,2

Regio winnaar Limburg VAL Apotheek Panacee Grubbenvorst

8,9

Regio winnaar Noord-Brabant Service Apotheek de Koning

9

Regio winnaar Noord-Holland Apotheek Kaaikhof

9,3

Regio winnaar Overijssel Buurtapotheek Almelo

9,1

Regio winnaar Utrecht Apotheek Rhenen

9,5

Regio winnaar Zuid-Holland Apotheek Pillen en Praten

9,1

Regio winnaar Zeeland Apotheek De Goese Polder

9

Regio winnaar Flevoland Alphega apotheek Het Ruim

8,3

De hele uitslag is na te lezen op: https://opiness.nl/apotheken-awards-2016/

In de rubriek Opiness over apotheken kunnen consumenten zien welke ervaringen er zijn gedeeld met de eigen apotheek of kan men zelf de eigen apotheek een review geven. Ook kunnen consumenten  alle apotheken van Nederland op een rij bekijken op Opiness.nl.

Persoonlijke aandacht maar wel snel

De hedendaagse consument is verwend met instant en online service en verwacht tegenwoordig dat alles snel gaat.  Ondanks een snelle afhandeling bij de apotheek wil de consument niet als een nummer behandeld worden maar juist ook persoonlijke aandacht krijgen. De apotheker van 2016 wordt dus dubbel uitgedaagd want deze moet snel en persoonlijk tegelijkertijd zijn, wat bijna een contradictie lijkt. Echter de 11 winnaars tonen aan dat het wel degelijk kan, geen lange wachttijd en toch een goede op maat gesneden service met een glimlach.

Bron: Opniness
Foto: Max Timons

 

 

Meer lezen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

CBG Collegedag: Balans in roerige tijden

Op 10 november van 10 -13 uur vindt de Collegedag van het CBG plaats. Een digitale bijeenkomst voor apothekers, artsen, wetenschappers, patiëntvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden.

Het begon op de fiets

Wanneer een patiënt een nieuwe inhalator krijgt voorgeschreven, geven enkel wij standaard uitleg over het gebruik. Die afspraken zijn regio breed gemaakt.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.