Meteen naar de inhoud

Aris Prins gaat Zorgorganisatie Eerste Lijn steunen

 Aris Prins copyApotheker en KNMP-bestuurder Aris Prins van de sectie Landelijke Openbare Apotheken (LOA), gaat bij de ZEL een bijdrage leveren aan ICT, chronische zorg en de nascholing van apothekers. Hij zal zich met zijn expertise als apotheker vier uur per week inzetten voor een effectieve samenwerking, ontlasten van administratie en vermijden van dubbel werk.

De Zorgorganisatie Eerste Lijn ZEL is er voor alle eerstelijns zorgverleners in de regio Nieuwe Waterweg Noord en Delfland Westland en Oostland en faciliteert hen om kwalitatief hoogwaardige geïntegreerde zorg te realiseren en landelijke en regionale ontwikkelingen naar hun praktijk te vertalen. 
Aris Prins gaat bij de ZEL het nascholingscurriculum voor apothekers opzetten. Tevens zal hij vanuit zijn expertise als apotheker bijdragen aan een aantal dossiers waaronder ICT en chronische zorg. 
Dit gaat uiteindelijk leiden tot gezondere organisaties en betere zorg voor de populatie.

Speerpunten
Aris Prins is beherend apotheker bij Apotheek Poeldijk. Na zijn studie in Utrecht werkte hij drie jaar als ziekenhuisapotheker in het Schotse Dundee. Zijn speerpunten als openbaar apotheker zijn nierfunctiestoornissen en antistolling. Hij heeft meegeschreven aan landelijke richtlijnen voor antistolling en heeft deze geïmplementeerd met regionale afspraken. Hij is actief betrokken bij de werkgroep Haagsenieren en hij geeft via Post Academisch Onderwijs farmacie nascholingen over nierfunctiestoornissen aan collega’s.

Tekst: Kees Kommer

 

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens