Aurobindo: 7e Voorjaarsdiner

Aan de vooravond van het KNMP-congres was er begin deze week weer het inmiddels traditionele Voorjaarsdiner. Ditmaal georganiseerd onder de vlag van Aurobindo. De locatie was opnieuw een van de fraaiste plekken in het hart van Utrecht, het Paushuize.

“We zijn er trots op dat mensen uit de top van de groothandel, de apothekersmarkt, de zorgverzekeraars, de media en de brancheorganisaties in de farmacie ruimte in hun volle agenda’s maken voor dit diner,” wil Managing Director Benelux en Vice president South West Europe van Aurobindo, Kalman Petro, graag kwijt aan het begin van de avond. Gedurende de avond werden de laatste nieuwtjes uitgewisseld, ging het over de toekomstige plaats van de apotheker, optimale patiëntenzorg en samenwerking tussen marktpartijen.

Onderstaande foto’s geven een sfeerimpressie van de innoverende avond.
Het volledige artikel leest u in de april-editie van FarmaMagazine.

Aurobindo-FarmaMagazine1Aurobindo-FarmaMagazine2Aurobindo-FarmaMagazine3Aurobindo-FarmaMagazine4Aurobindo-FarmaMagazine5
 

 

Tekst: Kees Kommer
Fotografie: Margot Brakel

 

 

 

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.