CBG Collegedag: Balans in roerige tijden

Het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) houdt op 10 november a.s. haar jaarlijkse Collegedag. Het betreft een digitale bijeenkomst met als thema: ‘Balans in roerige tijden’. Prominente sprekers blikken terug en kijken uiteraard ook vooruit. Na afloop is er mogelijkheid om digitaal te netwerken binnen het eventplatform met andere bezoekers en de sprekers.

De CBG Collegedag is een relatiedag voor apothekers, artsen, wetenschappers, patiëntvertegenwoordigers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid.

Onderwerpen

Aan bod komen vragen als: welke ervaringen zijn er opgedaan? Zijn er therapeutische gebieden en indicaties voor versnelde beoordelingen? En hoe ga je in tijden van crisis om met communicatie en samenwerking? Ook komen zaken aan bod als remote clinical trials, risicocommunicatie en transparantie.

Sprekers

Sprekers zijn onder andere: Marcel Levi, hoogleraar geneeskunde en internist; Marc Bonten, arts-microbioloog en hoogleraar moleculaire epidemiologie van infectieziekten en Julia van Weert, hoogleraar gezondheidscommunicatie. Dagvoorzitter is Tom van ’t Hek

Praktische informatie

De Collegedag is op woensdag 10 november van 10.00 tot 13.00 uur.Het uitgebreide programma en informatie over de sprekers staat op www.cbgcollegedag.nl.Wilt u digitaal aanwezig zijn op 10 november? Aanmelden kan via het digitale eventplatform.

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Aanpassing vergoeding FGV per 2023

De prestatiebeloning Formularium Gericht Voorschrijven (FGV) stopt per 2023 in de huidige vorm. Het is nog niet bekend of het daarna een vervolg krijgt en zo ja: in welke vorm.

Handige regiovergelijker voor huisartsen

Op ‘hechtehuisartsenzorg.nl’ staat sinds kort een Regiovergelijker. Daar kunnen huisartsen(organisaties) de regio-indelingen zien van partners als GGD, ROAZ, zorgkantoren enz.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.