Digitaal symposium over Dure Geneesmiddelen op maandag 22 november

Naar aanleiding van een succesvolle eerste editie van het symposium Dure geneesmiddelen organiseert Coöperatie VGZ op maandag 22 november van 16.00 – 19.00 uur het tweede digitale symposium ‘Doelmatig omgaan met dure geneesmiddelen’. Het digitale symposium wordt georganiseerd voor internist-oncologen, ziekenhuisapothekers, longartsen met aandachtsgebied thoracale oncologie en verpleegkundig specialisten oncologie.

Tijdens dit symposium presenteren internist-oncologen en ziekenhuisapothekers hun ervaring met het implementeren en opschalen van succesvolle initiatieven op het gebied van dure geneesmiddelen, die doelmatigheid bewerkstelligen bij gelijkblijvende (of betere) kwaliteit van zorg. Accreditatie wordt aangevraagd bij onder andere NVMO, NVZA, NVALT en V&VN. Aanmelden voor het symposium kan via: Symposium ‘Doelmatig omgaan met dure geneesmiddelen’ (cooperatievgz.nl)

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Persoonlijk contact is een uniek medicijn

Apotheker Joeri Beek werd met zijn apotheek in Nistelrode in het verleden twee keer uitgeroepen tot ‘Beste apotheek van Nederland’ en stond jaren in de top 10. Inmiddels staat hij aan het roer van een tweede apotheek in Heesch.

Het duurzame perspectief van Orion Pharma

Duurzame groei, ‘building well-being’ voor de patiënten en werknemers, spelen belangrijke rollen in de bedrijfsfilosofie van Orion Pharma. Een interview met Country manager Benelux: Stephan Van Nieuwenhove.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.