Grootste Coronaspreekuur op 5 november a.s.

Huisartsen en apothekers krijgen veel vragen over corona. Hoe staat het met de geneesmiddelen? En vooral: met de ontwikkeling van een vaccin? Gezien de stroom aan informatie is het lastig om de juiste antwoorden te kunnen geven. Doe daarom op donderdagavond 5 november mee met het Grootste Coronaspreekuur. Georganiseerd door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Experts geven uitleg over de stand van zaken en wat we kunnen verwachten. Laat u in twee uur goed informeren.

Corona is alom hét onderwerp van gesprek en dat zal wel voorlopig zo blijven. Gerenommeerde sprekers als voorzitter Diederik Gommers (NVIC), directeur Infectieziektebestrijding Jaap van Dissel (RIVM) en voorzitter Ton de Boer (CBG) beantwoorden tijdens dit online coronaspreekuur vragen van mensen thuis. Zij gaan in discussie aan over de ontwikkelingen die op dat moment spelen.

Talkshowsetting

Jeroen Pauw presenteert de avond in een talkshowsetting. Ajouad el Miloudi faciliteert het Nederlands publiek bij het stellen van hun vragen en houdt de peiling in het land bij. Het betreft een 2 uur durende livestream, te volgen op You Tube. Naast bovengenoemde sprekers zijn o.a. Agnes Kant (Lareb), huisarts Janneke Belo, coördinator Europees vaccinonderzoek Miriam Sturkenboom en vaccindeskundige Leonoor Wijnans te gast.

Noteer alvast in agenda

De interactieve online uitzending ‘Het Grootste Coronaspreekuur – medicijnen & vaccins’ vindt plaats op donderdagavond 5 november van 19:30 tot 21:30 uur op YouTube. Iedereen mag deelnemen. Zet het alvast in uw agenda.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.
  • Nadat u op verzend klikt ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox.