Lancering Zorgenz.nl voor cure, care et cetera

logo-ZorgenZ100x50Rijswijk – Vandaag wordt Zorgenz.nl gelanceerd, een initiatief van Spot Media bv. Zorgenz.nl is een onafhankelijk, niet aan een branche- of beroepsorganisatie verbonden communicatieplatform. Met goede, objectieve informatie worden zorgprofessionals dagelijks geïnformeerd over actuele ontwikkelingen in cure & care.

De toekomst van de zorg wordt voor een belangrijk deel bepaald door samenwerking tussen zorgverleners in de keten, in welke ‘lijn’ ze ook actief zijn. Zorgenz.nl focust zich op deze samenwerking en wil zorgprofessionals onderling verbinden, bijvoorbeeld door het belichten van best practices op lokaal en regionaal niveau. Daarnaast richt de website zich op een aantal kernthema’s binnen de zorg, waaronder Zorg in de buurt, Basis-GGZ, Decentralisatie naar gemeenten, Levenseinde en Infectieziekten. De ambitie is een toegankelijk platform te creëren dat de diverse beroepsgroepen bindt en zonder rangen en standen in de ketens communiceert.

Aan Zorgenz.nl wordt meegewerkt door journalisten die hun sporen in de zorg ruimschoots hebben verdiend. Zij brengen dagelijks premium nieuws met een persoonlijk accent en soms een knipoog. Specialisten op het gebied van wijkverpleging, de nieuwe rol van gemeenten, proeftuinen, levenseinde, substitutie, zelfmanagement en de andere kernthema’s van Zorgenz.nl, zullen ook met prikkelende columns de discussie voeden.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.
  • Nadat u op verzend klikt ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox.