Loxis kondigt samenwerking aan met Inceptis

LoxisLoxis, leverancier van track and trace software voor de apotheek, kondigt een samenwerking aan met Inceptis, gespecialiseerd in consultancy in de zorg. Door groei was het Hengelose bedrijf genoodzaakt om een goede partner te zoeken op het gebied van implementaties.

De consultants van Inceptis hebben jarenlange ervaring met het implementeren van software in apotheken. Daarnaast heeft het bedrijf brede kennis van Apotheek Informatie Systemen.

‘Veel apothekers overwegen een track en trace oplossing aan te schaffen. De voordelen zijn evident. Kostenbesparingen en een hogere klanttevredenheid.,’ aldus Arjan de Jong, directeur van Loxis B.V.

 

 

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Persoonlijk contact is een uniek medicijn

Apotheker Joeri Beek werd met zijn apotheek in Nistelrode in het verleden twee keer uitgeroepen tot ‘Beste apotheek van Nederland’ en stond jaren in de top 10. Inmiddels staat hij aan het roer van een tweede apotheek in Heesch.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.