Marja Coelewij nieuwe directeur Kring en Alphega apotheek

AH-BHC-logo-met-tag-line-TMPer 1 april 2014 wordt Marja Coelewij de nieuwe directeur Kring en Alphega apotheek. Marja Coelewij is de afgelopen jaren directeur van de Verenigde Kring-apothekers Nederland geweest.

Alliance Healthcare Nederland is erg blij met de benoeming van Marja Coelewij als directeur Kring en Alphega apotheek. Managing director Alliance Healthcare Nederland, Arvid Manneke: “Onze franchisenemers zijn de spil van onze organisatie. Marja Coelewij heeft jarenlange ervaring met en grote betrokkenheid bij zelfstandige apothekers. Door haar benoeming zijn wij ervan overtuigd dat we ons partnership met zelfstandige apotheken verder versterken. Dit is een uitstekende basis voor de verdere groei van Alphega apotheek en Alliance Healthcare in Nederland.”

Bart Scheffer, de huidige directeur Kring-apotheek en Retail director, heeft aangekondigd per 1 april Alliance Healthcare te zullen verlaten. Arvid Manneke: “Wij bedanken Bart Scheffer hartelijk voor zijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie in Nederland en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.”

Alliance Healthcare Nederland BV
Alliance Healthcare Nederland BV is onderdeel van Alliance Boots, een leidende internationale farmaceutisch gedreven health en beauty groep in meer dan 25 landen. Alliance Boots is een private onderneming en telt meer dan 115.000 medewerkers. De organisatie telt 1900 medewerkers in Nederland. Bedrijfsonderdelen zijn Alliance Healthcare (groothandel), Alphega apotheek, Kring-apotheek, Boots apotheek, Spits apotheek (baxtering), Stephar (parallel import), PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen) en Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie).

 

 

Wijs in het oosten

Op veel plaatsen laten bewoners met de groene Achterhoekse vlag zien hoe trots ze zijn op hun omgeving. En terecht. Mooi is het hier zeker.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.