Ons team

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bastiaan_Witvliet_FarmaMagazine-150x150.jpg   Bastiaan Witvliet (uitgever en hoofdredacteur)
Bastiaan begeeft zich sinds 2001 in de zorgmarkt. Eerst als communicatie-strateeg en later als uitgever van diverse (zorggerelateerde) magazines voor diverse opdrachtgevers. In 2006 vond hij het tijd voor een eigen titel, wat de start van FarmaMagazine betekende. Inmiddels mag het zich scharen onder de gerenommeerde vakbladen en behoort het tot de gevestigde orde in de farmacie. Contact? b.witvliet@uitgeverijflexx.nl of 073-613 20 34
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Moniek-Jakobs-819x1024-1-150x150.jpg   Moniek Jakobs (blad- en accountmanager)
Moniek adviseert op een klantgerichte wijze de opdrachtgevers van FarmaMagazine om te komen tot de juiste communicatie-uitingen. Passend bij de gekozen marketingstrategie en doelgroep. Daarnaast begeleidt ze de volledige ontwikkeling van FarmaMagazine in het redactie- en productieproces.
Contact? moniek@uitgeverijflexx.nl of 073-613 20 34
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Marc-de-Leeuw-150x150.jpg   Marc de Leeuw (redacteur)
Marc is apotheker, freelance medical writer op het gebied van farmacie en gespecialiseerd in het schrijven van medische teksten en nascholingen. Als apotheker/redacteur heeft Marc een brede blik op de wereld van de farmacie ontwikkeld.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Niels-van-Haarlem-150x150.jpg   Niels van Haarlem (redacteur)
Niels was tot 2010 hoordredacteur en uitgever van het Pharmaceutisch Weekblad. Sindsdien is hij zelfstandig journalist en adviseur. Als journalist schrijft hij prikkelende artikelen en interviews over onder meer zorg en farmacie, en leidt hij debatten. Daarnaast adviseert hij bedrijven en organisaties op het gebied van communicatie, redactie en marketing. Contact? nielsvanhaarlem@gmail.com, www.gezondeteksten.nl of (via Twitter) @Nielsss
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Maayke-Fluitman-150x150.jpg   Maayke Fluitman (columnist)
Maayke Fluitman is apotheker en eigenaar van care2create en HealthcareMatchMaking. Haar focus ligt op het initiëren, begeleiden en naar de markt brengen van innovatieve ‘Healthcare, Wellness en Self care’ concepten.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Valérie-Meijvis-150x150.jpg   Valérie Meijvis (columnist)
Valérie Meijvis volgde bij het UMC Utrechts Julius Centrum de opleiding tot apotheker-farmacotherapeut. Ze werkt in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde in Utrecht en bij Stevenshof Institute for Research (SIR) in Leiden.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Frank-van-Wijck-679x1024-1-150x150.jpg   Frank van Wijck (redacteur)
Frank schrijft sinds eind 1988 over de gezondheidszorg en werkt sinds 2002 als freelancer. Hij schrijft voor uiteenlopende vakbladen, deels over politiek en beleid in de zorg en deels over vakinhoudelijk thema’s zoals farmacie, mondzorg, oncologie en infectieziekten. Op www.artsenauto.nl houdt hij een dagelijkse weblog bij over de zorg. Contact? frank@evatekst.nl of (via Twitter) @FrankvanWijck.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Caroline-Wellink-150x150.jpg   Caroline Wellink (redacteur)
Caroline is medisch journalist en werkt sinds 2016 voor FarmaMagazine. Ze bezoekt met regelmaat symposia, congressen en bijeenkomsten over uiteenlopende farmacotherapeutische onderwerpen die van relevantie zijn voor huisartsen en apothekers.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Ad-Sitsen-682x1024-1-150x150.jpg   Ad Sitsen MD PhD FFPM (redacteur)
Arts en klinisch farmacoloog Ad Sitsen heeft al een lange staat van dienst. Vanaf 1985 tot begin 2004 was hij werkzaam bij NV Organon. Van 1989 tot 2006 was hij tevens deeltijd-hoogleraar klinische farmacologie aan de Universiteit Utrecht. Hij is thans hoofdredacteur van het Geneeskundig Jaarboek alsmede adviseur van enkele farmaceutische bedrijven. Als redacteur van FarmaMagazine geeft hij o.a. duiding aan de NHG-standaarden en richtlijnen die van belang zijn voor de farmaceutisch zorgverlener.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Michel_vDijk_121116_53-150x150.jpg   Michel van Dijk (redacteur)
Michel werkt sinds 2000 als freelance medisch- en wetenschapsjournalist. Opdrachtgevers zijn onder andere FarmaMagazine, De Psychiater, De Neuroloog, Medische Oncologie, Kinderarts & Wetenschap, Ergotherapie Magazine en Bewegingsvisie Magazine. Als tekstschrijver schrijft Van Dijk regelmatig advertorials voor bedrijven en organisaties.
Contactgegevens: michelvandijk@hetnet.nl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pasfoto-Cai-150x150.jpg   Cai Vosbeek (redacteur)
Cai is tekstschrijver en werkt sinds 2008 voor FarmaMagazine. Van 2010 tot 2012 benaderde ze apothekers over de hele wereld. Van Australië tot Zuid-Afrika van Noorwegen tot de Verenigde Staten, sprak ze met hen en ging op zoek naar specifieke verhalen in verschillende landen. Sinds 2012 interviewt ze apothekers in Nederland in de reeks: ‘Drijfveren’.
Contact? cai.vosbeek@zesentwintig.com
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is gerda_van_beek-150x150.jpg   Gerda van Beek (redacteur)
Gerda van Beek is sinds 1985 werkzaam als tekstschrijver. Ze schrijft voor tal van organisaties, voornamelijk in de gezondheidszorg en het sociaal domein. Ze volgt de ontwikkelingen op de voet, verstaat het vakjargon en is sterk in het vertalen van ingewikkelde zaken tot begrijpelijke artikelen. Contact? taaltekennet@gmail.com www.taalteken.net of @gerdavanbeek
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is jan-vonk.jpg———————–   Jan Vonk (fotograaf)
Jan Vonk fotografeert de portretreeks van FarmaMagazine. De kracht van zijn fotografie ligt in zijn nieuwsgierigheid en persoonlijke betrokkenheid bij de personen die hij fotografeert. Hij heeft een scherp oog voor detail, omgeving en relatie.
Contact? info@janvonkfotografie.nl