PharmaPartners organiseert een unieke, online editie van Inspire

Op vrijdag 4 december 2020 organiseert PharmaPartners een unieke, online editie van Inspire. Het event waar PharmaPartners u meeneemt in de meest recente ontwikkelingen binnen de huidige ICT-dienstverlening. Bent u benieuwd naar de nieuwe productstrategie, of wilt u meer weten over de versnelling van de innovaties van PharmaPartners? Schrijf u dan in via de link onderaan deze pagina.

Programma

09:00 – 09:30 | Welkom!
We ontvangen u graag in onze digitale lobby. Onze hosts maken u hier wegwijs in het platform en het programma en beantwoorden uw vragen. Denkt u ook aan het inschenken van een kopje koffie of thee?
09:30 – 10:00 | Opening
Tijdens de opening gaan Suzanne van Aarle, Dorinda van Oosten en een vertegenwoordiging vanuit onze raden en commissies, met u in gesprek over hoe we samen werken aan versnelling om onze systemen naar een volgend niveau te tillen.
10:00 – 10:30 | Productvisie
Gesprekken met onze klanten over de ontwikkeling van slimme ICT, hebben geresulteerd in onze vernieuwde gezamenlijke productvisie, die Sander de Jong tijdens deze sessie aan u presenteert.
10:30 – 11:00 Netwerkcarroussel & pauze
Ontmoet uw collega-zorgverleners en medewerkers van PharmaPartners in de lobby, tijdens 1 op 1 meetings. Kortom; ontmoetingen zoals u van een event gewend bent!
11:00 – 11:45 | Roadmap farmacie & huisartsenzorg (paralelsessies)
Wat betekent onze nieuwe productvisie nu precies voor de functionaliteit die we gaan ontwikkelen? Wat gaat u hier als klant concreet van merken? Per Business Unit delen we met u de onderwerpen van de Roadmap die in ontwikkeling zijn of op de planning staan voor komend jaar.
11:45 – 11:50 | Creatieve afsluiter…
De centrale afsluiter zorgt voor extra inspiratie voor de rest van de dag… Met een creatieve patiënt-blik kijken we naar de toekomst van de zorg…
11:50 – 12:30 | Wie wilt u echt nog spreken?
Wie wilt u nu echt nog spreken? Tijd voor afspraken met elkaar of met ons. Deze afspraken kunt u inplannen tijdens of voorafgaand aan het evenement. Wij houden onze agenda graag wat langer voor u vrij!

Details online Inspire

PharmaPartners hoopt u digitaal te mogen ontmoeten tijdens het online Inspire event op 4 december aanstaande! Bekijk hieronder de details.

Datum | Vrijdag 4 December 2020
Tijd: | 09.00 – 12.00 uur
Locatie | Online event
Doelgroep | Alle klanten van PharmaPartners
Kosten | Gratis

Meld u aan via het formulier in deze link. Na uw aanmelding ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan het evenement de informatie m.b.t. het online platform.

Meer lezen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Hartfalenzorg doe je samen

Cardioloog van Pol vat de kern van de nieuwe NHG-standaard hartfalen samen: ‘Snelle herkenning, optimaal behandelen en laagdrempelige samenwerking tussen huisarts en cardioloog.

POCT INR: Zelfmeten is beter

In de antistollingszorg heeft de traditionele bloedafname inmiddels plaatsgemaakt voor de vingerprik, de Point of Care test (POCT) INR. Die werkwijze is gebruikersvriendelijk, accuraat, betrouwbaar en veilig.

Aantal malariadoden loopt weer op, COVID-19 helpt niet

Op jaarbasis raken naar schatting zo’n 219 miljoen mensen geïnfecteerd met malaria en deze infectieziekte eist jaarlijks ruim 409.000 doden*. Hiermee is de mug, overbrenger van deze ziekte, veruit het dodelijkste beestje op aarde.