Pre-order het boek: Educated drugdealer

Ellen Kruize Kok

Een kijkje in het leven van de apothekersassistent | Ellen Kruize Kok begon in 2005 als apothekersassistente. Sinds 2015 schrijft ze. Haar grote droom was om ervaringsverhalen uit de apotheek te delen met het grote publiek, die droom komt nu uit! Het boek wordt in december 2021 verwacht, waardoor dit het ultieme eindejaarsgeschenk is voor uw assistenten in de apotheek.

Artikelen over of van apothekersassistenten zijn er een stuk minder dan over apothekers. Laat staan dat een assistente de hoofdpersoon is! Ellen Kruize Kok heeft een boek geschreven over haar belevenissen als apothekersassistent. Schrijnende, leuke, sappige ervaringsverhalen. Niet geromantiseerd, maar gewoon zoals het er achter de balie aan toe gaat.

Voor uw assistentes zullen veel van Ellen’s verhalen een feest van herkenning zijn, maar ze zullen er ook lering uit trekken. Hoe gaat een collega-assistent om met moeilijke situaties achter de balie en patiënten die steeds mondiger worden?  

Met de kortingscode FMgratisverzenden hoeft u t/m 5 december géén verzendkosten te betalen.

Klik hier om het boek te bestellen (pre-order)

Gebruik de kortingscode FMgratisverzenden

Wilt u een sneak preview van Ellen’s boek? Via onderstaande link kunt u alvast een hoofdstuk inzien:

Lees hier een hoofdstuk uit het boek ‘Educated drugdealer’

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Persoonlijk contact is een uniek medicijn

Apotheker Joeri Beek werd met zijn apotheek in Nistelrode in het verleden twee keer uitgeroepen tot ‘Beste apotheek van Nederland’ en stond jaren in de top 10. Inmiddels staat hij aan het roer van een tweede apotheek in Heesch.

Het duurzame perspectief van Orion Pharma

Duurzame groei, ‘building well-being’ voor de patiënten en werknemers, spelen belangrijke rollen in de bedrijfsfilosofie van Orion Pharma. Een interview met Country manager Benelux: Stephan Van Nieuwenhove.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.