Registreren / Abonneren

Vakblad voor huisartsen en apothekers

Doelgroep en inhoud: Een abonnement op FarmaMagazine is gratis voor BIG-geregistreerde huisartsen en apothekers in Nederland. Zowel in het magazine onze nieuwsbrief als ook op de website houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in de farmaceutische zorg in de eerste lijn, maar ook van de nieuwste technologieën, farmaceutische noviteiten en ondersteunende producten. Alle relevante farmacotherapeutische richtlijnen en standaarden worden door FarmaMagazine op een onafhankelijke manier geduid en er worden handvaten gegeven om deze ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen.

Redactionele onafhankelijkheid: FarmaMagazine heeft als doel om de samenwerking tussen beide disciplines te verbeteren. De redactie van FarmaMagazine is leidend en onafhankelijk bij het maken van de keuzes en inhoud van de redactionele artikelen. FarmaMagazine werkt samen met sponsors. Zonder deze inkomsten zou FarmaMagazine niet gratis verspreid kunnen worden. Sponsors hebben op geen enkele wijze invloed op de inhoud van de redactionele artikelen. Dit is tevens een voorwaarde voor sponsoring. De advertorials van sponsors worden aangeduid met: ‘Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met …’ De verantwoordelijkheid over de inhoud van de advertorials ligt bij de sponsors.

Uw gegevens: De door u verstrekte persoons-/adresgegevens worden uitsluitend gebruikt om FarmaMagazine of de nieuwsupdate naar u toe te sturen. Uitgeverij Flexx/FarmaMagazine zal nooit uw gegevens aan derde verstrekken t.b.v. reclamedoeleinden.

Abonneren: FarmaMagazine is gratis voor BIG-geregistreerde huisartsen en apothekers. Als u registreert met uw BIG-nummer en geboorte datum dan krijgt u direct automatisch toegang tot alle artikelen en nascholingen op deze website. Ook kunt u direct een abonnement aanvragen op FarmaMagazine en de nieuwsbrief van FarmaMagazine.nl. Heeft u geen BIG-nummer dan wordt uw aanvraag eerst beoordeeld door de beheerder van FarmaMagazine.nl. U ontvangt hierover een bericht.

Wilt u een adreswijziging of opzegging doorgeven klik hier.