Meteen naar de inhoud

Stimuleringsregeling E-health Thuis heropend

De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is heropend. Eind 2021 sloot de regeling, maar gezien het grote succes ervan heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opnieuw geld vrijgemaakt. Aanvragen is mogelijk tot en met 31 december 2022.

Het doel van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is te komen tot meer gebruikers van e-health toepassingen die ondersteuning of zorg thuis faciliteren en van structurele inbedding van dergelijke e-health toepassingen. Dit moet ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of een beperking de mogelijkheid bieden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen met een goede kwaliteit van leven. 

Totaal 12,5 miljoen
Er is een bedrag van 12,5 miljoen beschikbaar. Aanvraag van subsidie is mogelijk door aanbieders van wijkverpleging, huisartsenzorg, zorg vanuit de Wmo en/of ggz. Let op: alleen (op)nieuw ingediende aanvragen worden in behandeling genomen, op volgorde van binnenkomst. Heeft u in 2021 een aanvraag gedaan maar was het budget op? Update in dat geval de aanvraag en dien de aanvraag opnieuw in.

Gratis advies op spreekuur SET
Heeft u vragen over de SET-subsidieaanvraag? Of wilt u even sparren? Meld u aan voor het spreekuur voor gratis advies van de adviseurs van ZonMw en RVO. Maak er gebruik van, want aanvragen is redelijk complex. Meer informatie over data en tijden voor een gesprek staat hier.

Meer weten?
Bekijk hier de algemene aankondiging van de overheid en het overzicht met alle eigenschappen en voorwaarden van Stimuleringsregeling E-health Thuis en dien een aanvraag in! 

Onder redactie van: Gerda van Beek

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens