Symposium VJA: #DOESDUUR

Op 30 en 31 oktober a.s. viert de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) haar 25-jarig bestaan! Het symposium vindt plaats in Hotel Bilderberg te Oosterbeek en Kasteel Doorwerth en staat in het teken van duurzaamheid. Hoe behoud je je werkplezier? Hoe creëer je duurzame relaties met patiënten en artsen? Hoe beperk je de invloed op het milieu? Hoe behandel je duurzamer dan one-size-fits-all? Hoe ontwikkel je een duurzaam bekostigingsmodel? Hoe leer je patiënten duurzaam met hun lijf omgaan?

Dagvoorzitter Tanja ter Brake en de diverse sprekers nemen de bezoekers met humor, kunde en creativiteit mee op een leerzame reis door alle vormen van duurzaamheid in het vak van apotheker. De inschrijvingen sluiten op 15 oktober 2021, maar let op: er is een maximum aantal plekken beschikbaar. Dus schrijf je snel in!

Bij afmelding na 15 oktober is restitutie van de deelnemersbijdrage niet mogelijk.

Kosten alleen symposium: 25 euro
Kosten symposium met diner en/of feest en/of overnachting: 50 euro
Accreditatie is aangevraagd.

Vragen: lustrum@vja.nu
Voor meer informatie en inschrijven klik hier

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Persoonlijk contact is een uniek medicijn

Apotheker Joeri Beek werd met zijn apotheek in Nistelrode in het verleden twee keer uitgeroepen tot ‘Beste apotheek van Nederland’ en stond jaren in de top 10. Inmiddels staat hij aan het roer van een tweede apotheek in Heesch.

Het duurzame perspectief van Orion Pharma

Duurzame groei, ‘building well-being’ voor de patiënten en werknemers, spelen belangrijke rollen in de bedrijfsfilosofie van Orion Pharma. Een interview met Country manager Benelux: Stephan Van Nieuwenhove.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.