Meteen naar de inhoud

Symposium VJA: #DOESDUUR

Op 30 en 31 oktober a.s. viert de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) haar 25-jarig bestaan! Het symposium vindt plaats in Hotel Bilderberg te Oosterbeek en Kasteel Doorwerth en staat in het teken van duurzaamheid. Hoe behoud je je werkplezier? Hoe creëer je duurzame relaties met patiënten en artsen? Hoe beperk je de invloed op het milieu? Hoe behandel je duurzamer dan one-size-fits-all? Hoe ontwikkel je een duurzaam bekostigingsmodel? Hoe leer je patiënten duurzaam met hun lijf omgaan?

Dagvoorzitter Tanja ter Brake en de diverse sprekers nemen de bezoekers met humor, kunde en creativiteit mee op een leerzame reis door alle vormen van duurzaamheid in het vak van apotheker. De inschrijvingen sluiten op 15 oktober 2021, maar let op: er is een maximum aantal plekken beschikbaar. Dus schrijf je snel in!

Bij afmelding na 15 oktober is restitutie van de deelnemersbijdrage niet mogelijk.

Kosten alleen symposium: 25 euro
Kosten symposium met diner en/of feest en/of overnachting: 50 euro
Accreditatie is aangevraagd.

Vragen: lustrum@vja.nu
Voor meer informatie en inschrijven klik hier

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Subsidie ZonMw voor verbeteren van hooikoortsverwachting

Hooikoorts beperkt het dagelijks functioneren van vele Nederlanders. ZonMw subsidieert een onderzoeksproject dat onder meer de ontwikkeling van een betrouwbare pollenverwachting als doel heeft. Daarmee kan hun gerelateerde ziektelast worden verlaagd.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens