DEN HAAG (ANP) – Glutenvrij brood is veel te zout. Dat schrijft de Consumentenbond in de Gezondgids, na onderzoek van zes verschillende soorten glutenvrij bruinbrood en vier varianten van meergranen glutenvrije afbakbroodjes. Het bontste maakt fabrikant Schär het met de glutenvrije zonnepitbroodjes Sunna, blijkt uit het onderzoek. Die zijn 56 procent zouter dan voor gewoon brood is toegestaan.
‘Te veel zout in glutenvrij brood’
Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Drijfveren: Lang leve de Anderhalve!
“Overleggen, van elkaar leren, kennis delen en elkaar helpen zit in mijn bloed. Daarnaast heb ik de gelegenheid gekregen om projecten op te zetten zoals de anderhalvelijnszorg in Zuidoost Friesland”, aldus Wim Brunninkhuis

Column Niels van Haarlem: Techno
logie en de zorg. Er zijn succesvollere combinaties voor te stellen. Zo’n negen jaar terug verscheen de eerste e-health monitor. Deze barometer geeft aan hoe digitale zorg zich ontwikkelt.

Dít kan de zorg van Ikea leren. Of van PostNL
Ziekenhuisapotheker en zorgbestuurder Joris Arts laat zich inspireren door goede voorbeelden van buiten het ziekenhuis.