Uw betrouwbare partner in gezondheidszorg

wereldbol2-FarmaMagazine-advertorial- Aurobindo is een wereldwijd toonaangevend farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productontwikkeling. Met meer dan 10.000 medewerkers dragen wij in 125 landen bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg. Van R&D, productie tot en met verkoop, met een sterke focus op gezondheid en welzijn.

Kalman Petro, Managing Director Benelux, vertelt: “Op dit moment worden er nieuwe productielocaties en R&D centers gebouwd. Een investering met als achterliggend doel de ontwikkeling van nieuwe producten voor de Europese markt. De focus van Aurobindo ligt op kosteneffectieve ontwikkeling van geneesmiddelen en op productiecapaciteit. Zo realiseren we een groeiend assortiment dat we tegen gunstige commerciële voorwaarden kunnen leveren.”

Hoogste kwaliteitsnormen
“Het is voor ons vanzelfsprekend dat de locaties die onze geneesmiddelen produceren, voldoen aan de hoogste officiële kwaliteitsnormen en relevante Europese wet- en regelgeving,” geeft Jeroen Wolfrat, Business Manager Retail aan. “Ter plaatse worden dan ook strenge procedures gevolgd, om deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook internationaal zijn kwaliteit en veiligheid steeds terugkerende onderwerpen in gesprekken met onze klanten. Daarom besteedt Aurobindo hieraan veel aandacht.”

Persoonlijke aandacht
Petro: “Naast die focus op kwaliteit en veiligheid vind ik het zeker zo belangrijk dat wij op kleinere schaal, met persoonlijke aandacht inspelen op wensen, vragen en behoeften vanuit de markt. Zodat Aurobindo is wat het graag wil zijn: een betrouwbare partner in gezondheidszorg.”

 

 

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Persoonlijk contact is een uniek medicijn

Apotheker Joeri Beek werd met zijn apotheek in Nistelrode in het verleden twee keer uitgeroepen tot ‘Beste apotheek van Nederland’ en stond jaren in de top 10. Inmiddels staat hij aan het roer van een tweede apotheek in Heesch.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.