Webinar COVID-19: zijn huisartsen voorbereid op de tweede golf?

Op 30 september om 20:00 uur is er een webinar, georganiseerd door de LHV, het NHG en MedischeScholing.nl. Met als titel: COVID-19, zijn huisartsen goed voorbereid op de tweede golf? Aan bod komen onder andere: de behandeling en resultaten van COVID-19 in de tweede lijn, de rol van corona-app voor huisartsen en de organisatie van de griepprik.

Tijdens het webinar worden een groot aantal vragen behandeld. Denk aan: hoe zorgen we dat we de reguliere zorg in stand houden komend najaar? Hoe kunnen we de griepprik goed faciliteren in combinatie met de coronamaatregelen? Wat is de stand van zaken rondom de behandeling en resultaten na verwijzing naar de tweede lijn? En wat is het  verschil met een aantal maanden geleden? Is de kans dat patiënten naar de IC moeten kleiner dan afgelopen voorjaar en waarom? Welke rol gaat de corona- app spelen voor huisartsen in het bron- en contactonderzoek van COVID-19 in hun patiëntenpopulatie?

Terugkijken mogelijk

De presentatie van het webinar is in handen van prof. Patrick Bindels, hoogleraar huisartsgeneeskunde.
Deelname aan het webinar duurt een uur. Het is onderdeel van een reeks die op initiatief van MedischeScholing.nl, de LHV en het NHG is ontwikkeld. Vanwege de grote behoefte aan actuele informatie over COVID-19 bij huisartsen is besloten om de webinarreeks voorlopig voort te blijven zetten. De webinars zijn live te volgen, maar ook terug te kijken waar en wanneer het u uitkomt.

Accreditatie

De webinar is gratis. Met accreditatie voor alle artsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, praktijkondersteuners, doktersassistenten en praktijkmanagers.

Deelnemen?

Kijk op de site van de LHV voor alle informatie en voor inschrijving.

Meer lezen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

CBG Collegedag: Balans in roerige tijden

Op 10 november van 10 -13 uur vindt de Collegedag van het CBG plaats. Een digitale bijeenkomst voor apothekers, artsen, wetenschappers, patiëntvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.