ZonMw informatiebijeenkomst Doelmatigheidsonderzoek en Goed Gebruik Geneesmiddelen

PrintIeder jaar organiseert ZonMw een informatiebijeenkomst over de subsidierondes die gaan plaatsvinden binnen de programma’s Doelmatigheidsonderzoek en Goed Gebruik Geneesmiddelen. De bijeenkomst is bedoeld voor potentiële indieners.

De informatiebijeenkomst 2017 vindt plaats op donderdag 6 juli van 12.30 – 15.45 uur bij ZonMw, Laan van Nieuw Oost-Indië 334 te Den Haag, zaal 168 & 170, 1e verdieping.  Kunt of wilt u niet ter plekke aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse in het programma? U kunt deze ook volgen via een een livestream.

Invulling bijeenkomst
Het programma van deze informatiebijeenkomst is als volgt:

Ontvangst


12.30 uur  Ontvangst (met broodjes)
13.00 uur  Welkom door dagvoorzitter Cees Postema

Programma Doelmatigheidsonderzoek

13.05 Presentatie ‘Open ronde 2019
DoelmatigheidsOnderzoek’ Programmasecretaris DO, ZonMw

Programma Goed Gebruik Geneesmiddelen

13.30 Presentaties over: Programma Goed Gebruik Geneesmiddelen; Open Ronde 7; Rediscovery Ronde 2; Grote Trials Ronde 3; Benelux Call (aankondiging); STIP Ronde 4 (onder voorbehoud); Personalised Medicine: Diagnostiek (onder voorbehoud) Programmasecretarissen GGG, ZonMw

Subsidie-aanvragen
14.25 uur  Presentatie ‘Wat zijn de do’s en don’ts bij subsidieaanvragen’
Manuela Joore, commissielid GGG
14.50 uur  Presentatie ‘Patiëntenparticipatie in uw project’
Ruth Alderse Baas, Nederlandse Patiëntenfederatie
15.15 uur  Presentatie ‘Samenwerken met een onderneming: kaders vanuit ZonMw’  
Simone de Graaf, programmasecretaris ZonMw Cofinanciering

Afsluiting
15.40 uur  Afsluiting gezamenlijk programma
Aansluitend is er de mogelijkheid voor het stellen van individuele vragen aan de programmamedewerkers van Doelmatigheidsonderzoek en Goed Gebruik Geneesmiddelen.

Informatie en aanmelden

Zie voor meer informatie het programma. Aanmelden voor aanwezigheid bij deze bijeenkomst bij ZonMw  of voor het volgen van het programma via de livestream kan via het  aanmeldformulier.

 

Meer lezen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

CBG Collegedag: Balans in roerige tijden

Op 10 november van 10 -13 uur vindt de Collegedag van het CBG plaats. Een digitale bijeenkomst voor apothekers, artsen, wetenschappers, patiëntvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden.

Het begon op de fiets

Wanneer een patiënt een nieuwe inhalator krijgt voorgeschreven, geven enkel wij standaard uitleg over het gebruik. Die afspraken zijn regio breed gemaakt.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.